Ana Sayfa Aliexpress 1,5 Dolara harika bir mikrofon buldum!

1,5 Dolara harika bir mikrofon buldum!

1015
20

Huawei Mate 10 Pro etkinliği için Kars’a gittiğimizde Kerem Enginar‘ın keşfettiği bir telefon mikrofonunu deneme fırsatım oldu. Ses kalitesi şu ana kadar denediklerim içinde en iyisiydi asıl şaşırtıcı olansa fiyatıydı zira Kerem, sadece 1,5$’a almış. Bana verdiği linkteki satıcının elinde ürün kalmayınca ben de benzer fiyatta olan bir başka mikrofon sipariş verdim. Şanslıyım ki ürün aynı çıktı 🙂 Mikrofonu o kadar beğendim ki sizlerle de paylaşmak istedim.


[Ürüne gitmek için tıkla]

iPhone ve Android cihazlarla çok rahat bir şekilde kullanabileceğiniz mikrofon herhalde sadece Huawei telefonlarla uyumsuz zira deneme şansı bulduğum Huawei P ve Mate serisi telefonlar ne yazık ki video kaydı yaparken harici mikrofon kullanılmasına izin vermiyorlar. Ben buraya tıklayarak ulaşabileceğiniz satıcıdan Erdi ve Burak’a da hediye edeceğim için 4 tane sipariş geçtim ve sorunsuz şekilde elime ulaştı. Mikrofonu iPhone X’a dönüştürücü ile takarak akıllı havya TS100 için bir inceleme çektim. Videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz. Telefonların gelişmesi ile görüntü kaydı sorun olmaktan çıkmıştı anlaşılan o ki iyi bir ses kaydı için de artık 1,5$ yetiyor.

Önceki İçerik2017 nasıl geçti, 2018’de neler yapmayı planlıyorum?
Sonraki İçerik32$’a eski dizüstü bilgisayarlar için harici ekran kartı dopingi

20 YORUMLAR

  1. Mesut abi bende sipariş geçtim hemen. kargo kaç günde geldi 2 dolar daha verip aliexpress standart shipping ile acaba kaç günde gelir.

  2. Merhaba. Tavsiyeniz üzere mikrofondan 2 tane aldım. Mikrofonları iphone 4S ve Sony Xperia M5’te test ettim. İkisinde de mikrofonların sesi çok bozuk çıkıyor. Cızırtılar, dip sesler, dışarıdan gelen sesler. Ben hiç beğenmedim. Siz nasıl beğendiniz anlayamadım doğrusu.

    • Yakın zamanda alıp memnun kalan çok var. Video da bu mikrofon ile çekildi 🙂 Ya size gelen mikrofon farklı ya da cihazlarla ilgili bir uyum sorunu var.

  3. Merhabalar, kulaklıktan iki tane aldım iphone da android telefonlarda sorunsuz çalışıyor fakat benim 3 jak girişli msi laptopda ses alamıyorum. Sebebini hala çözebilmiş değilim bilen birisi yardımcı olursa sevinirim

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz