Ana Sayfa Genel HP Smart Tank 790 ile hepsi bir arada tasarruf!

HP Smart Tank 790 ile hepsi bir arada tasarruf!

1685
1

Dijitalleşen dünyada anlık mesajlaşma uygulamaları, epostalar ve benzeri bir çok uygulama ile yazışmaların çoğunu dijital ortamda yapıyor olsak da konu raporlar, imzalanması gereken resmi belgeler ve arşivler olduğunda baskı teknolojileri olmadan işleyişi sürdürmemiz imkansız.

Youtube kanalımda incelemesine yer verdiğim HP Smart Tank 790, hem küçük ofislerde iş amaçlı hem de evde kişisel kullanım için düşü baskı maliyeti olan ve baskı, kopyalama, tarama gibi tüm fonksiyonların bir arada sunulduğu uzun soluklu bir çözüm arayanlar için ideal bir yazıcı.

Kutusundan çıkan mürekkeple 18000 sayfaya kadar siyah veya 8000 saydaya kadar renkli baskı alabileceğiniz, mürekkep tankı bir baskı çözümü olan HP Smart Tank 790 yazıcı, kartuşsuz yazıcı olarak biliniyor ve eski nesil kartuşlu yazıcılara göre çok daha hesaplı çalışıyor.

Çünkü eski yazıcılardaki gibi her kartuşu bittiğinde oldukça masraflı olan kartuş satın alma gerekliliğini kartuş dolduranlar için zahmetli olan bu işlemi ortadan kaldırıyor.

Çok hesaplı olan orijinal yedek HP mürekkep şişeleri ile kendiniz mürekkep tankını doldurabiliyor, hem zamandan hem de kartış masrafından tasarruf edebiliyorsunuz.

Kablosuz bağlantı sayesinde yazıcıyı bilgisayara yakın yere konumlandırma derdi bitiyor. Hatta baskı almak için bilgisayar dahi açmanıza gerek yok; HP Smart Uygulaması sayesinde cep telefonu veya tablet gibi mobil cihazlarınızdan kolayca baskı alabiliyorsunuz.

Çift taraflı baskı özelliğiyle çok sayfalı baskı işlerinizde dokümanlarınızı arkalı önlü yazdırabilmenizi ve daha hızlı çalışmanızı, böylelikle hem zamandan hem de kağıt kullanımından da tasarruf etmenizi sağlıyor.

HP Smart Tank 790 yazıcıyı, küçük iş yeri veya evi için hepsi bir arada tasarruflu bir çözüm arayan herkese tavsiye ediyorum.

Önceki İçerikASUS ROG Zephyrus S17 | Endüstride bir ilk!
Sonraki İçerikZTE, tekrar Amerikan yaptırımları ile karşılaşabilir

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz