Ana Sayfa Genel Param olsa alırdım | İleri teknoloji oyuncaklar

Param olsa alırdım | İleri teknoloji oyuncaklar

287
5

Param olsa alırdım serisine ileri teknoloji oyuncaklarla devam ediyoruz. Her biri eşsiz, her birini gördükten sonra keşke bende de bir tane olsun diyeceğiniz ürünleri bu listede bir araya getirdim.

Eğer olur da listedeki ürünlerden herhangi birini bana hediye etmek isterseniz hayır demem 😀

Skydio R1

Şu ana kadar gördüğünüz bütün droneları unutun. DJI ve benzeri üreticilerin şimdiye kadar piyasaya sürdükleri ürünler Skydio R1 yanında uzaktan kumandalı oyuncaklardan farksız kalıyor.

Skydio R1

Üzerindeki kamera ve sensörler sayesinde etrafını gerçekten gören ve belirlediğiniz hedefi ormanlık alanda dahi çevresindeki dallara çarpmadan kusursuz bir şekilde takip edebilen ileri teknoloji bu drone sayesinde daha önce uzaktan kumandalı herhangi bir şey kullanmamış olsanız dahi profesyonelleri kıskandıracak kalitede drone çekimleri elde edebilirsiniz.

Tek yapmanız gereken Skydio R1’i havalandırmak ve telefonunuzdan takip edeceği nesneyi veya kendinizi işaretlemek. Tanıtım videosu abartı mı geldi? The Verge’ün incelemesini izleyin derim 🙂 Bu videodan çok daha fazlası var.

Her güzel şey gibi Skydio R1’in de fiyatı biraz tuzlu. Yedek pil, taşıma çantası ve pervaneler derken 3000$’ı gözden çıkartmanız gerekiyor.

[Ürüne gitmek için tıkla]

Ultimate Lightning McQueen by Sphero

Her ne kadar oyuncak kategorisinde olsa da Sphero’nun uzaktan kumandalı Şimşek McQueen modeli teknolojinin basit şeyleri bile ne kadar değiştirebileceğinin güzel bir örneği.

LCD ekranlı gözler, dokunmaya duyarlı kaporta, gerçekçi ağız hareketleri, her biri bağımsız bir motor tarafından desteklenen süspansiyon sistemi ile animasyondaki orijinal karakter ile aynı hareket ve tepkileri verebilme, gerçekçi ses efektleri gibi say say bitmez bir çok özellik ile donatılan oyuncak, büyük küçük herkesi etkileyebilecek yeterlilikte.

Bunca özellik yanında 120 dolar fiyat etiketi hiç de fazla durmuyor aslında.

[Ürüne gitmek için tıkla]

Fliteboard eFoil

Gelişen teknoloji sayesinde sörf yapmak için artık dalgaya ihtiyacımız yok. Dalgasız düz denizde 40 km/s hız ve 25 km menzil sunan Fliteboard eFoil ile tanışın.

Yelkenli teknelerde teknenin gövdesini bir miktar yükselterek sürtünmeyi azaltmak için geliştirilen kanat teknolojisi hydrofoil’den yararlanan Fliteboard eFoil kullanıcısına su üstünde uçarcasına bir deneyim sunuyor. Elinizdeki kumandadan kontrol ettiğiniz elektrikli sörf tahtası kesinlikle gelecekten gelmiş gibi bir görünüme sahip.

Eğer kişisel zevkler için ayırdığınız 11.000 dolarınız varsa. Su üstünde uçmak sadece an meselesi!

[Ürüne gitmek için tıkla]

Fuze Card

Üyelik kartları, banka kartları derken cüzdanlarımız bir çok manyetik kartla dolup taşıyor. Faze Card, buna kesin bir çözüm getiriyor ve tüm kartlarınızı tek bir akıllı kart içine kopyalayarak buradan yönetmenizi sağlıyor.

Tek bir kredi kartı kadar alanda 30 farklı kartı yönettiğiniz Fuze Card, elektronik mürekkep teknolojisi kullanan ekranı üzerinden kartlar arasında seçim yapmanızı ve o anda aktif olan kartı görmenizi de sağlıyor.

Her ne kadar resimlerde ve videolarda çipli versiyonu gösteriliyor olsa da şu anda sadece manyetik bandlı versiyonu alınabiliyor. Kredi kartları üzerindeki çip, alış veriş esnasında o anlık özel bir şifre üretiyor ve post cihazı ile banka arasındaki şifrelemeyi sağlıyor. Her bankanın kendi özel kodunun yer aldığı bu çipin aktif olabilmesi için Fuze Card’ın her banka ile ayrı sözleşme yapması gerektiği belirtiliyor. Şu anda EMV destekli modeller için herhangi bir gelişme ve tarih bilgisi yer almıyor.

Şu sıralar 130 dolar civarı bir ücret ödenerek Fuze Card’ın manyetik versiyonuna sahip olunabiliyor.

[Ürüne gitmek için tıkla]

Tesla PowerWall

Evinize pil takmaya ne dersiniz? Elektrikler kesildiğinde yerleşik elektrik şebekesi üzerinden şarj olan bu pil sayesinde hiç bir şey olmamış gibi hayatınıza devam etseniz ne güzel olurdu değil mi?

Ya da bu pil elektriğin ucuz olduğu akşam saatlerinde şarj olsa, elektriğin pahalı olduğu gündüz saatlerinde de yerleşik elektrik hattını keserek depoladığı enerjiyi kullanmanızı sağlayarak size ucuz elektrik sağlasa ne derdiniz?

6000 dolarınız varsa Tesla PowerWall bu saydıklarımızın hepsini sizin için yapabiliyor. Bir de üzerine güneş panelleri ile sistemi desteklerseniz tadından yenmez olur.

[Ürüne gitmek için tıkla]

 

Önceki İçerikOyun için PC mi konsol mu almalı?
Sonraki İçerikİstanbul Anadolu Yakası Toplu Taşıma Notlarım

5 YORUMLAR

  1. Uzaktan kumandalı araba ilgimi çekti. Kızıma hediye etmek istiyorum. Ama direkt siteden sipariş versem, kargoya takılmadan eve gelir mi? Daha önce hiç yurtdışı sipariş vermedim. Teşekkürler…

    • Merhaba,

      Amazon bu oyuncağı Türkiye’ye gönderiyor mu bilmiyorum fakat gönderiyorsa gümrük, vergi gibi işleri onlar hallediyor. Kapınıza kadar geliyor.

      Kayıt olurken kargo adresi tanımlarsanız ürünü sepete eklerken Türkiye gönderimi konusunda önceden uyarıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz