5. Razer Firefly Cloth Edition

RGB aydınlatmayı sevdiğimi söylemiştim değil mi 🙂 RGB aydınlatmalı fare ile müthiş uyum sağlayacak RGB aydınlatmalı bir mousepade kimse karşı çıkmaz sanırım.

Büyük, kaygan ve havalı görünüyor. Razer Firefly Cloth Edition için tek dilek kablosuz olması olurdu sanırım. Ledlerin enerjisi ve yazılım üzerinden kontrolü için Firefly’ı USB üzerinden bilgisayara bağlamanız gerekiyor.

[Ürüne git]

6. Logitech Brio 4K Pro WEBCAM

WEBCAM dendiğinde aklına Logitech dışında bir üretici gelen var mı? Özellikle C920 ile gönüllerde taht kuran Logitech 4K Pro WEBCAM ile sınırları zorluyor.

Full HD 60FPS, 4K 30FPS video yakalayabilen kamera aynı zamanda kızıl ötesi algılayıcıları sayesinde Microsoft Hello yüz tanıma teknolojisini destekliyor ve Windows’u şifre girmeden açmanızı sağlıyor.

PC başına oturduğunuz anda sistem yüzünüzden sizi tanımlıyor ve oturum ekranını geçiyor. Bir süre Kinect’i PC’ye bağlayarak deneyimlediğim teknoloji bağımlılık yapıyor diyebilirim. Mükemmel çalışıyor.

[Ürüne git]

7. Saitek Pro Flight X-56 Rhino H.O.T.A.S. System

21:9 bir monitörle yapılabilecek en iyi şeylerden biri uçak veya uzay simülasyonu oynamaktır. Eğer oyunla görsel değil fiziksel bir temas da sağlamak istiyorsanız burada klavye ve fareden fazlasına ihtiyacınız var.

Ben bir Saitek X52 H.O.T.A.S. sistemi sahibi olarak bu sene katılma fırsatı bulduğum CES 2017’de deneyimlediğim X56’yı çok beğendim. Özellikle A10-C simülasyonuyla fazla vakit geçirdiğim için kol kısmı bana daha gerçekçi geldi.

Malzeme kalitesi üst seviyede ve sunduğu fonksiyonlar yeterli.

[Ürüne git]

8. Microsoft Xbox Elite Controller

Böyle bir sistem kurduktan sonra sadece simülasyon ve FPS oynayacak değilsiniz ya 🙂 Bence alınabilecek en iyi kablosuz Gamepad olan Xbox Elite kablosuz gamepad ile spor, otomobil yarışı ve aksiyon oyunlarında üst düzey eğlence garanti.

Modüler yapısı ile de ekstra tuşlara ihtiyacınız yoksa çıkartıp konforu arttırabiliyorsunuz.

[Ürüne git]

Sıra sizde 🙂

Ya sizde bütçe sıkıntısı olmasaydı hangi çevre bileşenlerini alırdınız? Hayallerinizi süsleyen donanımları yorumlar kısmında paylaşabilirsiniz.

1
2
Önceki İçerikAliexpress’den siparişini geçip memnun kaldığım ürünler [Stüdyo kategorisi] #2
Sonraki İçerikCep telefonu için çift kafalı yaka mikrofonu ve fazlası [Aliexpress siparişerim #3]

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz