Ana Sayfa Gearbest 32$’a eski dizüstü bilgisayarlar için harici ekran kartı dopingi

32$’a eski dizüstü bilgisayarlar için harici ekran kartı dopingi

522
1

Gearbest, Gist 2018 kapsamında belli ürünler için özel indirimler yapıyor. Özellikle başlıkta yer alan dizüstü bilgisayarlar için harici ekran kartı desteği sunan dönüştürücüler gibi donanımlar da bu listenin içinde.

Donanım Haber kullanıcıları için de bazı fırsatlar var. Buraya tıklayarak detaylı bilgi alabilirsiniz. Bu yazıda bir çok ürün arasından gözüme takılanları sizler için listeledim.

Eski dizüstüler için Expresscard destekli harici ekran kartı çözümü

Expresscard girişli dizüstü bilgisayarlar oldukça eskide kaldı fakat elinizde böyle bir dizüstü varsa bu modülle dizüstü bilgisayarınıza harici ekran kartı takıp en azından giriş seviyesi detay seviyesinde oyun oynayabilirsiniz.

Fakat pakete güç kaynağı dahil edilmemiş. Kullanacağınız kartın ihtiyaçlarına uygun bir de güç kaynağına ihtiyacınız olacak. Bu sistemin her dizüstü modeli ile uyumlu olmadığını ve almadan önce uyumluluğu kontrol etmeniz gerektiğini unutmayın.

[Ürüne gitmek için tıklayın]

Herhangi bir Windows dizüstü veya tablete parmak izi okuyucu ekleyin

Microsoft, Hello güvenlik özellikleri ile yüz tanıma, parmak izi okuma gibi biyometrik giriş yöntemlerini uzun bir süredir Windows kullanıcılarına sunuyor. Fakat bir çok dizüstü ve tablet modelinde bırakın yüz tanımayı parmak izi okutucu dahi yer almıyor.

Bu küçük USB parmak izi okuyucu üniteyi küçük yapısı sayesinde dizüstü veya tabletinizden çıkartmadan sürekli kullanabilirsiniz.

Güvenlik için uzun şifrelerle uğraşmak ismeyenler için ideal bir ürün.

[Ürüne gitmek için tıklayın]

Obins Anne Pro CK101 Mekanik Klavye

Hem Bluetooth üzerinden kablosuz hem de USB üzerinden kablolu bağlantı imkanı sunan mini RGB mekanik klavye; PC, televizyon, konsol, tablet, cep telefonu gibi klavye desteği olan her cihazla kullanılabiliyor.

RGB aydınlatma açık 5 saate yakın pil ömrü sunuyor olması ise ilgi çekici. Çalışma masasında yeri az olanlar için ideal görünüyor.

[Ürüne gitmek için tıklayın]

Xiaomi Bluetooth fare

Bir ürün üzerinde Xiaomi markası varsa fiyat / performans oranı konusunda kafada soru işareti kalmıyor. Dizüstü bilgisayarlarda USB portu az olduğu için Bluetooth üzerinden bağlanan fareler avantaj sağlıyorlar.

Xiaomi’nin Bluetooth faresini 2 adet AAA pille çalışıyor ve Bluetooth yanında 2.4GHz USB alıcısı üzerinden de kablosuz kullanabiliyorsunuz. Kullanıcı geri dönüşlerine bakılırsa alıp da memnun kalmayan yok gibi.

[Ürüne gitmek için tıklayın]

Xiaomi Play 2 VR kask

Her ne kadar sanal gerçeklik kasklarına olan ilgi hızla azalmış olsa da olur da düzgün bir şey alayım ihtiyaç olduğunda kullanırım diyerek bir ürün alacaksanız mutlaka Xiaomi’nin Play 2 VR Kaskına bir göz atın.

Kaskın en büyük eksiği ise telefon ağırlığını direkt burun üzerine bindiriyor oluşu. iPhone 8 Plus ve benzeri modelleri kullanacaklar biraz problem yaşayabilirler.

[Ürüne gitmek için tıklayın]

Notlar:

Bilmenizde yarar var linklerde takip kodu yer alıyor, tıklayıp alış veriş yaparsanız bu yazıdan gittiğiniz takip edilebildiği için de benim hesabıma ekstra puan yükleniyor.

Fakat ürünleri seçerken gerçekten ilgimi çekenleri bir araya getirdim olayın puan ile alakası yok. Ek olarak burada yer alan hiç bir ürünü deneme fırsatım olmadı. Listeyi yaparken ilgimi çekme oranına göre sıraladım.

Önceki İçerik1,5 Dolara harika bir mikrofon buldum!
Sonraki İçerikEvdeki stüdyonuz veya odanız için RGB aydınlatma çözümü önerileri

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz