Ana Sayfa Genel ASUS ROG Zephyrus S17 | Endüstride bir ilk!

ASUS ROG Zephyrus S17 | Endüstride bir ilk!

1590
0

Oyuncu donanım ve aksesuarları geldiğinde ASUS ROG ailesi bilgisayar ve çevre bileşenlerinin ayrı bir yeri var. Genelde mühendislik ve tasarım anlamında sınırların zorlandığı ürünler görüyoruz ve ASUS ROG Zephyrus S17 GX703’de sınırların zorlandığı dizüstü bilgisayar modellerinden biri.

ASUS ROG Zephyrus S17, Intel Core i9 işlemci, RTX 3080 ekran kartı, 48GB bellek gibi üst seviye donanım seçenekleri yanında Intel Core i7 işlemci RTX 3060 ekran kartına sahip daha ulaşılabilir donanımsal özelliklere sahip versiyonları da kullanıcıya sunuyor.

Dizüstü bilgisayarın tasarımsal anlamda en öne çıkan özelliklerinden biri ekranı açtığınızda klavyesinin rahat yazım deneyimi için açı alıyor olması.

5°’lik bir açı ile kasadan hafifçe havalanan tuş takımı aynı zamanda kasanın daha fazla taze hava alması için gerekli boşluğu da sağlayarak soğutma sistemini destekliyor.

17.3 ekranında 2K çözünürlük ve 165Hz tarama hızı sunan dizüstüde ekran tepki süresi 3ms olarak belirtiliyor. Genel hatları ile bir oyuncu dizüstü bilgisayarı olsa da güçlü donanımı sayesinde profesyonel her işin altından rahatlıkla kalkabilecek kapasitede olan ASUS Rog Zephyrus S17, DCI-P3 renk gamutunu %100 destekleyen ekranıyla sadece güç değil gerekli görsel kaliteyi de kullanıcısına sağlayabiliyor.

Ekran aynı zamanda G-Sync ve Adaptive Sync teknolojilerine de sahip. Ses konusunda ise 2x1W sürücüler Dolby Atmos desteği ile geliyor ve yapay zeka destekli gürültü engelleyici mikrofonlar özellikle video konfrerans görüşmeler esnasında hayat kurtarıcı olacaktır.

Eğer şu sıralar hem oyun hem de profesyonel ihtiyaçlarınızı bir arada görebileceğiniz, tasarımı ve ergonomisi ile fark yaratan bir dizüstü arayışınız var ise ASUS ROG Zephyrus S17’i mutlaka alım listenizde bulundurun.

Önceki İçerikŞükür ucuzlayan bir şey var! OLED ekranlı dizüstülerde fiyatlar düşüyor.
Sonraki İçerikHP Smart Tank 790 ile hepsi bir arada tasarruf!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz