Ana Sayfa Aliexpress Son 1 ayda AliExpress’den aldıklarım

Son 1 ayda AliExpress’den aldıklarım

608
12

Son dönemde ihtiyacım olan her şey için önce Aliexpress.com’a bakıyor eğer orada bulamazsam diğer platformları araştırıyorum. Bu yazımda son 1 ayda verdiğim siparişleri ve nedenlerini sizler için listeledim.

Macbook Pro dizüstü bilgisayarım için ayarlanabilir alüminyum stand

Çok yüksek işlem gücü gerektiren işler olmadıkça masaüstü bilgisayarımı kullanmıyorum. Macbook Pro, bir çok ihtiyacımı görüyor ve masaüstü sisteme göre de daha az enerji harcıyor.

Çalışma odamda dizüstüm için 32″ 4K HDR ekran (Viewsonic VX3211-4K-mhd), mekanik klavye ve Logitech MX Ergo fareden oluşan daha konforlu bir alan hazırlıyorum. Bu alanda dizüstümün ekranına ihtiyacım olmayacak ve masada olabildiğince az yer kaplaması için de dik konumlandıracağım.

Ayarlanabilir yapısı ve alüminyum gövdesiyle ilgimi çeken Basegad marka bu standı sipariş geçtim.

Ürüne gitmek için tıkla

Macbook Pro için Thunderbolt 3 USB C’den DisplayPort dönüştürücü

Malum yeni Macbook Pro’lar sadece Thunderbolt 3 USB Type C portlarına sahipler ve HDMI’dan DisplayPort’a standart USB kablosuna kadar her bağlantı için ek dönüştürücüye ihtiyaç duyuyorsunuz.

Macbook Pro’mu 32″ 4K monitörüme DisplayPort üzerinden bağlayacağım için bir dönüştürücüye ihtiyacım oldu ve en çok sipariş geçilen, memnun kalınan, en uygun fiyatlı seçenek bu dönüştürücüydü.

Ürüne gitmek için tıkla

USB C erkek ucu USB A erkek uca dönüştürücü

Macbook Pro kullanıyorsan bunun tam tersine ihtiyacın var dediğinizi duyar gibiyim 🙂 Ama ne başlıkta ne de üründe bir yanlışlık yok.

Durum şöyle ki; Macbook Pro’ya geçtikten sonra elimdeki cihazların kablolarını USB C olanları ile değiştirdim.

Bütün taşınabilir disklerim, kart okuyucu kablolarım USB C olunca dönüştürücüye ihtiyacım kalmadı. Direkt Macbook Pro’ya takabilir oldum. Fakat bu sefer de normal bir bilgisayara takmam gerektiğinde bu disklerin bir de USB A kablolarını taşıma zorunluluğum doğdu.

Bu dönüştürücü ile bu dertten de kurtuluyorum. Elimdeki USB C kabloları standart USB A portuna takmam gerektiği zaman araya dönüştürücüyü takarak kullanacağım.

Yani Macbook Pro’m için dönüştürücü ihtiyacım ortadan kalktı ama bu sefer de eski nesil bilgisayarlar için dönüştürücü taşımak zorunda kaldım diyebiliriz 😀

Ürüne gitmek için tıkla

LiitoKala akıllı kalem pil şarj cihazı

Xbox One X kolu, Logitech’in Harmony akıllı kumandası, bluetooth klavye, fare derken evde bir çok cihaz kalem pille çalışıyor ve sürekli olarak pil almam gerekiyor.

Canıma tak etti ve 8 adet şarjlı yeni nesil durduğu yerde şarjı bitmeyen GP Pro serisi kalem pil aldıktan sonra akıllı bir şarj cihazı aramaya başladım.

Aradığım kriterler, pilleri tanısın NiMH piller yanında Lityum pilleri de şarj etsin. Şarj süresi, doluluk oranı gibi bilgileri versin ve pilleri öldürmediğinden emin olacağım teknolojik bir alt yapıya sahip olsun.

LiitoKala marka ürünler hem sipariş sayıları hem de yorumları ile dikkatimi çekti sipariş geçtim. Kullanıyorum memnunum 🙂

Ürüne gitmek için tıkla

Otomobil için CD sürücüsüne entegre telefon tutucu

CD sürücüleri bir dönem efsaneydiler şimdi gereksizler. Otomobillerin bir çoğunda boş yere duran bu bölmeye takılabilen telefon tutucular var. İlk olarak SDN’nin kurucusu Hakkı Alkan’ın otomobilinde görmüştüm. Beğendim sipariş geçtim.

Metal boynu, dönüş kolaylığı, sipariş sayısı ve memnuniyet oranıyla ilgimi çeken bu modeli aldım. Kullanıyorum ve memnunum 🙂

Ürüne gitmek için tıkla

Evet son 1 ayın dökümü bu şekilde 🙂 Sizler de alıp memnun kaldığınız ürünleri yorumlar kısmında paylaşabilirsiniz.

Önceki İçerikİstanbul Anadolu Yakası Toplu Taşıma Notlarım
Sonraki İçerikParam olsa alırdım #6 | Stüdyo araç gereçleri

12 YORUMLAR

  1. Mesut Bey yanlış yer biliyorum ancak sitenize üye olamadım. Doğrulama epostası gelmedi. Google ile bağlanmayı denediğimde de 403 hatası aldım. Size sitenizin soru sorma bölümünden soru soracaktım ama eğer uygun görürseniz DH Forum’dan da sorabilirim.

  2. Merhaba, bu aldığınız LiitoKala PD4ün LiitoKala Lii 500 den bi üstünlüğü var mı? Fiyatları benzer ama Lii 500’de key mode (mode), the current selection key (NAP) tuşları var fazladan Quick Test, akım seçip hızlı yavaş şarj etme var sanırım. PD4 seçme sebebiniz nedir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz